Hjælp til opgave

Har du brug for hjælp til din opgave? Så skriv til jesperpoulsen@betabox.dk

Jeg hjælper alle typer studerende, fra gymnasieelever til MBA studerende med opgaver på dansk og engelsk. Jeg hjælper med at:

 • Skabe struktur og rød tråd i opgaven.
 • Korrekturlæse opgaven og rette stavefejl, grammatiske fejl, uhensigtsmæssige sætninger mv. for sikring af optimalt læseflow.
 • Give feedback på opgavens faglige indhold.
 • Skitsere indholdet i det mundtlige forsvar.

MULIGHED 1: Korrekturlæsning og forbedringsforslag (25 sider). Pris: 975 kr. 

MULIGHED 2: Komplet assistance til opgave – fra start til slut. Jeg holder dig i hånden og guider dig gennem et opgaveforløb, så du får skrevet en god opgave uden stress. Pris: 4.800 kr.

Den fulde pakke indebærer bl.a.

 • Hjælp til problemformulering
 • Udvikling af struktur for opgaven
 • Inspiration til teorier, modeller og kilder
 • Løbende sparring på hvad der skal skrives i de enkelte afsnit, f.eks. hvordan konklusioner skrives
 • Hjælp til interviews og analyse
 • Hjælp til flot opsætning af opgaven, inkl. indholdsfortegnelse mv.
 • 2 fulde gennemlæsninger med korrektur, forbedringsforslag samt sikring af rød tråd.

 

Skriv til mig på jesperpoulsen@betabox.dk, så kan vi tage en snak om hvad du har behov for.

 

Herunder kan du se udvalgte tilbagemeldinger på min assistance.

 

  • Endnu en gang tak for hjælpen – du har været en rigtig god sparringspartner. Det kan jeg varmt anbefale til andre!

 

  • Hej Jesper. Tak for den store hjælp med min opgave. Jeg fik 12!

 

  • Hej Jesper. Mit forsvar gik rigtig godt – tusind tak for hjælpen 🙂 Har du tid til at hjælpe min veninde også?

 

  • Med 5 uger til aflevering var jeg gået helt i stå med min afsluttende opgave på HD 1. del. Jeg havde kun skrevet 5 ud af de 25 sider jeg skulle aflevere. Og det meste var noget rod. Jesper lavede en detaljeret arbejdsplan for mig, og hjalp mig med at finde en samlet struktur for min opgave. Vi ringede sammen 1 gang om ugen, hvor Jesper læste korrektur, omskrev og gav mig konkrete opgaver frem til næste uge.

 

  • Jesper gennemlæste min afsluttende opgave på 1. år på læreruddannelsen. Vi fik rettet en masse fejl, omskrevet nogle afsnit og lavet en bedre struktur i opgaven. Derudover fik jeg meget konkrete råd til, hvad jeg skulle tale om til den mundtlige fremlæggelse. Det gav lidt ekstra arbejde, men også et dejligt 12-tal 🙂

 

  • Min SRP-vejleder var ikke så engageret som jeg nok havde brug for. Jeg var uklar om min problemformulering og hele formålet med min opgave. Jesper hjalp mig med at lave en skarp problemformulering. Sammen fandt vi også frem til de afsnit der skulle til for at opfylde den. Det gjorde det meget nemmere at skrive opgaven uden stress.

 

  • Hej Jesper. Vi fik resultatet i torsdags – 12! Det var virkelig en glædelig overraskelse, og er mere end jeg havde forventet og turdet håbe på.
   Der er ingen tvivl om, at den vejledning og hjælp som jeg har modtaget fra dig har hjulpet mig i den rigtige retning. Så tak for hjælpen.

 

 

 

Comments are closed